Josep Miquel
Arroyo Baena

Vaig néixer a Vic el 1976. Sóc llicenciat en Filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster de Formació de Professors de Català per a Adults per la Universitat de Barcelona. Treballo al Centre de Formació Permanent d'Osona Sud (Barcelona) des de l'any 2004.

Què faig

Faig classes de llengua i literatura catalana i castellana per a persones adultes en el marc del Graduat en Educació Secundària, classes de preparació per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior; i per a l'obtenció dels certificats de nivell de català. Però, sobretot, procuro aprendre dels meus alumnes. Em trobaràs també a la revista educativa online INED21.

Què m’interessa

Tinc especial interès en la formació per a adults i el món de l'educació. També m'apassiona la llengua i regirar la didàctica de la llengua per trobar, des de la pràctica reflexiva, la millor manera d'ensenyar-la (en sentit figurat). Crec en la reflexió docent com a eina d'innovació metodològica i en la paraula dels alumnes.

A fora de l’aula…

Llegeixo còmics, novel·la i poesia. Faig ràdio, alguna partida a la Play i jugo a futbol sala sempre que puc. Però el millor de tot és que tot plegat puc compartir-ho amb la meva dona i dues nenes precioses.

Vols contactar
amb mi?

Si t'ha agradat algun article, si vols aprofundir en algun tema, vols fer alguna aportació o tens projectes interessants per oferir-me, no ho dubtis i contacta-hi!