[108] Torna la secció A la pissarra!

jmab2015-2016, A la pissarraLeave a Comment

Reprenc A la pissarra,  una secció que havia oblidat i on recollia fotografies d’esquemes, idees, exemples i tot el que es pot apuntar en una eina tan imprescindible com la pissarra. Enguany ja combino la pissarra amb el projector, fet que amplifica els beneficis que podem extreure a les classes.

Començo amb les imatges del primer trimestre, les quals inclouen pissarres de les classes de GES, de grau superior, de català A i d’iniciació als smartphones. Trieu, remeneu i si us agrada alguna instantània o el contingut, no dubteu a fer-lo servir.

Visca la pissarra de guix!
Pots compartir el contingut d'aquest post a...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email