[006] Perdut i retrobat

jmab2010-2011, GeneralLeave a Comment

L’inici de curs ha estat difícil. La idea d’escriure en aquesta nova aventura bloggera almenys un cop a la setmana se’n va anar a la porra quan va començar el Màster en Educació i TIC a la UOC. Llavors la feina, la família i altres hobbies s’anaven acumulant en el cistell de les coses pendents. Ben bé que repetia els mateixos esquemes que em van portar al col·lapse l’any passat… Afortunadament, l’experiència és un grau i vaig classificar les coses per ordre d’importància.

Però aquesta drecera cap al mar de la calma no satisfeia els meus objectius: encara manava el Màster per sobre de la resta de coses. I no és d’estranyar, ja que vaig ser tan intel·ligent que em vaig matricular de 4 assignatures. Una bogeria! Amb aquest panorama novament em trobo al cap del carrer i amb la sensació de no gaudir ni de la feina ni del màster.

Per tot això he decidit algunes coses:

1) El semestre vinent no agafaré tantes assignatures del màster.

2) Focalitzar tota l’atenció i els esforços en la meva tasca docent. Aquest any necessita una empenta definitiva i assolir objectius importants.

3) Esprémer al màxim les possibilitats del meu PLE per continuar donant i rebent bons consells i recursos pràctics per a la meva feina.

4) Explicar totes les meves experiències i inquietuds al voltant de la docència per a persones adultes en aquest  blog.

I que tot plegat consti en aquesta acta!