[168] De celebració amb EPALE!

jmab2017-2018, GeneralLeave a Comment

Durant aquests mesos m’ho he estat pensant. Dubtava si fer-ho o no. Però després de la -sembla- bona acollida dels vídeos que vaig fer del meu dia a dia, el que va servir com a introducció a una xerrada en la jornada d’adults a València; i dels que he realitzat per a una formació a Oriola, m’han convençut: he penjat el primer videopost! Sí, ara em faré youtuber!!!

Bé, no és aquesta la intenció. Però sí que he copsat que, si vols fer-te visible, s’han d’utilitzar eines que ho facilitin. I un vídeo a l’estil youtuber compleix aquesta premissa. En aquest sentit, l’educació d’adults necessita fer-se visible, per la qual cosa he decidit pujar almenys un vídeo mensual per explicar, comentar i valorar temes relacionats amb l’educació en general i l’educació d’adults en particular. A més, ho faré en diversos idiomes: preferentment en català, en castellà i m’atreviré en alguna ocasió amb l’anglès, que el tinc molt rovellat i així el practico.

Per començar aquesta aventura, he volgut celebrar i agrair que la plataforma EPALE hagi publicat en anglès un post que vaig escriure aquí mateix el passat mes de desembre. Això no hauria estat possible sense l’ajuda d’ACEFIR i de la seva presidenta, la Rosa M. Falgàs; i també del coordinador temàtic d’EPALE, David Mallows, un paio molt interessant que vaig conèixer a la jornada d’adults del passat desembre a Barcelona. A tots dos els agraeixo l’oportunitat de col·laborar i de fer visible també a nivell internacional la situació de l’educació d’adults a Espanya.

I ja ho sabeu: si us agrada, dona-li al like!