[179] Torna DidàcTIK

jmab2018-2019, GeneralLeave a Comment

Són quasi cinc mesos sense penjar cap post. I no ha estat per falta de ganes! M’he pres un temps de descans per pair bé tot el que va suposar el canvi professional que vaig viure el mes d’abril de l’any passat. Necessitava viure’l plenament, adaptar-m’hi i fer-m’hi un lloc. I després de tot aquest temps, en el qual no he parat quiet, tinc la necessitat de treure la pols a #DidàcTIK.

És així que reobro el blog. I amb el propòsit de reprendre’l amb continguts que penjaré amb més regularitat. No deixaré d’explicar el dia a dia a l’aula, com visc la nova etapa a secundària, les experiències formatives que faré, … Però també hi haurà posts que tractaran sobre temes d’actualitat educativa, recomanacions lectores, etc. I, esclar, no deixaré de posar l’ull a sobre de l’educació d’adults, ni que sigui una miqueta.

En fi, que continuarà en la mateixa línia reflexiva amb l’únic objectiu d’entendre millor i de ser millor -si és això possible- en una professió com és aquesta de l’educació. Espero, doncs, que continuem compartint camí plegats. Calcem-nos perquè ens posem de nou en ruta!

Bon any!!!